O Nama

Prepustite se ljepoti naših izuzetnih proizvoda i dopustite im da zapale vaša osjetila daškom elegancije i luksuza.

BODY SCENTS je predstavnik nekoliko brendova koje se bave proizvodnjom parfema i proizvoda za njegu tijela, preparate za kompletnu higijenu, njegu majke i bebe, dezinfekcijske proizvode, vlažne maramice, deterdžente i sl.

Lokacije fabrika naših brendova nalaze se u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i iz godine u godinu širimo našu proizvodnju i bilježimo značajne rezultate.

Nakon odličnih prodajnih rezultata koje su naši brendovi postigli prethodnih godina na tržištima u zemljama širom svijeta,odlučili smo da je vrijeme da se proširimo i na tržište Bosne i Hercegovine, a nakon toga i na druga tržišta u Europi.

Porijeklom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, zemlje uživanja i luksuza, donosimo brendove koji odišu čistom elegancijom i senzualnošću.

Partneri i osoblje naše kompanije su profesionalno obučeni ljudi sa više od 20 godina tehničkog iskustva u relevantnim oblastima.

Posjedujemo tim eksperata i ambicioznih ljudi, motivisanih senzualnošću da našim cijenjenim kupcima pruže vrhunski kvalitet, osjećaj za stil i eleganciju i da oduševimo milijarde kupaca svakog dana, svake minute svojom raznolikošću.

Misija i cilj naše kompanije su kontinuirane inovacije za proizvode sa kojima se kupci nemaju priliku susresti na europskom tržištu i zadrzati povjerenje naših kupaca kako bi naši proizvodi postali dio njihovog života.